onsdag 27 mars 2013

"nu är jag partysminkad så du måste nog tyvärr hänga med och dansa... sry"

Sedan jag senast uppdaterade detta cyberrum så har jag:
-förälskat mig i nyckelviksskolan
-gjort klart mitt projektarbete(NÄSTAN ÅH SÅ NÄRA E JAG)
-jag har dansat, druckit, pratat, skrattat osv på södra latins första skiva
-suttit på kaffe med klara och svepts bort av en känslostorm pga punkten ovan (slutet på denna era är fan nära)
-blivit med imac och döpt den till bodil(invigde photobooth med några pics)






ikväll ska jag dricka öl och förhoppningsvis dansa om inte mina kompisar bestämmer sig för att gå hem o sova o vila upp sig inför morgondagens fest hos klara


torsdag 7 mars 2013

summan av kardemumman


 
 
 
 


Panikfixar med projektarbetet. Filmar Läroverksfejdens introduktionsfilm. Skrattar. Funderar. Njuter av vårluften. Dricker kaffe med Klara eller själv(på Kaffe). Dansar. Säger åt vakter att en inte ska rekommendera en taxi till en person vars kompis ligger nästintill medvetslös på trottoaren utanför klubben pga för mycket alkohol. Går fort på gatorna. Har på mig solglasögon när solen kikar fram. Diskuterar. Sjunger. Skrattar igen o igen o igen. Förstår inte att det är nittiosex dagar kvar till att Södra Latin inte är vår skola längre. Förstår inte att jag ska se Håkan Hellström i Slottskogen den åttonde juni. Tänker. Orkar inte tänka. Åker nattbuss. Söker efter ny musik. Är förvirrad och känner bah nä nu skiter jag i att det kanske blir ett IG på morgondagens prov. Äter. Dricker öl och drinkar. Skrattar ännu lite mer och tänker herregud allt är en sån galen och på något sätt härlig röra.

(jag låter säkerligen helt galen nu men jag tror att vi alla blir lite galna de sista månaderna i gymnasiet)
(jag vill få bort de vita "ramarna" runt bilderna! hur gör jag?!)


lördag 2 mars 2013

"alright, darling"

d8QhRV on Make A Gif, Animated Gifs

Hemma från London. Är tre par solglasögon, några konstböcker/tidningar, smink, smycken, kläder rikare! Låter som om jag har shoppat loss för många pengar men ney- jag har fyndat som fa en! Efter en kort tid där har London krypit in till sitt egna lilla hörn i mitt lilla hjärta, nästa gång får det bli att åka dit med vänner så att man kan partaja lite också.

Kändisar som jag för en kort sekund trodde jag såg: Samuel L Jackson och Colin Firth
Kändis jag såg: Bill Nighy